EastEnd-Arts
print

Nieuws & Informatie

Google vernieuwt ontwerp internetbrowser Chrome
Google heeft het ontwerp van zijn internetbrowser Chrome vernieuwd. Ook voegt het bedrijf enkele nieuwe functies toe, waardoor het gebruik eenvoudiger moet worden.
05-09-2018lees verder »

Google Chrome gaat voortaan waarschuwen voor onveilige sites zonder slotje
Webbrowser Chrome gaat gebruikers voortaan waarschuwen als ze een website zonder een https-slot bezoeken. Daarmee hoopt Google websitemakers aan te sporen om hun sites te beveiligen.
25-07-2018lees verder »

Kwart Nederlandse websites gebruikt onveilige verbinding
Meer dan een kwart van de websites in Nederland maakt geen gebruik van een veilige verbinding. De sites hebben geen SSL-certificaat, te herkennen aan een groen slotje en een adres dat met HTTPS begint.
14-07-2018lees verder »

Nieuwe privacywet aanvankelijk minder streng voor kleine organisaties
Kleine Nederlandse organisaties die na invoering van de nieuwe privacywet nog niet aan de regels voldoen, krijgen in het begin niet direct boetes. Dat zegt minister Sander Dekker van Rechtsbescherming, schrijft de NOS.
24-05-2018lees verder »

Google stopt met groen slotje voor veilige websites in Chrome
Google stopt in september met het 'groene hangslotje' voor veilige websites in zijn browser Chrome. Het groene icoon en het woord "veilig" in de adresbalk worden vervangen door een grijs slotje.
18-05-2018lees verder »

Succesvol starten op social media: 8 tips
Als startende ondernemer heb je veel aan je hoofd. Je wilt natuurlijk alles doen om het bedrijf dat je net hebt opgericht zo snel mogelijk van de grond te krijgen. Je wilt een goed klantenbestand opbouwen, naamsbekendheid verkrijgen en sterke relaties opbouwen.
10-05-2018lees verder »

404 – Pagina niet gevonden
404 error – Pagina wordt niet gevonden. Ook wel bekend als de grootste angst van onze webdevelopers. Webbouwers doen natuurlijk hun uiterste best om ervoor te zorgen dat bezoekers niet op zo’n pagina terecht komen. Maar helemaal voorkomen gaat niet altijd.
01-05-2018lees verder »

Klaar voor de AVG?
EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.
30-04-2018lees verder »

Welke soorten social media gebruikers zijn er?
Er zijn verschillende soorten social media gebruikers die je kunnen gaan volgen op de sociale kanalen. Natuurlijk ben je als bedrijf blijer met de ene soort dan met de andere soort, maar het is belangrijk om met alle soorten social media gebruikers rekening te houden.
29-04-2018lees verder »

Mag ik onder de AVG mijn bestaande klanten direct marketing sturen per e-mail, sms of app?
Ja, dat mag. U mag uw eigen, bestaande klanten digitale direct marketing sturen met aanbiedingen voor andere, vergelijkbare producten of diensten. Bijvoorbeeld per e-mail, sms of app. Uw klanten hoeven daarvoor niet eerst toestemming te geven.?
18-04-2018lees verder »


Meer nieuws? Bekijk ons archief

Artikelen laatste nieuwsbrief

Gaat EastEnd met vakantie? »
Social media gebruikers? »
404 - Pagina niet gevonden »
Succesvol starten op social media »
Privacywet aanvankelijk minder streng »
Google stopt met groen slotje »
Tijdens vakantie veilig internetten »

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief