EastEnd-Arts
print

Bezoeker beoordeelt website in 1/20 seconde

De eerste indruk van een website wordt veel sneller gevormd dan gedacht. Bezoekers van internetsites hebben al na vijftig milliseconden bepaald wat ze van de site vinden. De eerste indruk is tevens van groot belang voor de verdere ontwikkeling van de totale waardering voor een site. Dat stellen onderzoekers van de Canadese universiteit in Ottawa.

Proefpersonen werd gevraagd websites te beoordelen op hun eerste indruk. Ze kregen voor een periode van 1/20e seconde een afbeelding van een site te zien, waarna ze moesten aangeven hoe aantrekkelijk ze de pagina vonden. De resultaten hiervan werden vergeleken met de visuele waardering voor dezelfde websites door andere proefpersonen die er langere tijd mee geconfronteerd werden.

Aanvankelijk werd gedacht dat internetters veel langer de tijd nodig hadden om een eerste indruk te vormen.


Artikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief