EastEnd-Arts
print

Google haalt 'geschikt voor mobiel'-label uit zoekresultaten

Google stopt met het weergeven van het 'geschikt voor mobiel'-label in de zoekresultaten in zijn zoekmachine.

Het label gaf aan dat een webpagina voor mobiele gebruikers leesbaar was zonder in te zoomen, maar inmiddels is dat bij 85 procent van alle pagina's het geval.

Google haalt de nagenoeg overbodige aanduiding daarom weg uit de zoekresultaten. Geschiktheid voor mobiel blijft nog wel een belangrijke pijler onder de positie die een pagina inneemt in de zoekresultaten, zo schrijft het bedrijf in een blog.

Daarnaast laat Google weten dat pagina's die advertenties vertonen die grote gedeelten van de pagina bedekken, vanaf januari 2017 minder hoog in de zoekresultaten kunnen staan. Die pagina's zouden een mindere gebruikerservaring bieden, aldus Google.

bron: nu.nl
 Artikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief