EastEnd-Arts
print

Hoe vaak zet u nieuwe content op uw website?

Bent u de eigenaar of beheerder van een website? Hoe gaat u hier dan mee om? Grijpt u iedere mogelijke aanleiding aan om iets nieuws te posten op uw website, of is het inmiddels al meer dan een half jaar geleden sinds er iets gewijzigd is?

Niet bij alle websites is het even makkelijk om wijzigingen aan te brengen aan de website. De meeste moderne websites hebben wel een CMS (Content management systeem) achter de website waarmee het erg makkelijk gemaakt wordt om wijzigingen aan te brengen. Veel wat oudere websites hebben echter geen CMS, waardoor een wijziging aanbrengen kennis van het internet vereist.

Het wijzigen van uw website en het aanbrengen van nieuwe content is echter een zeer belangrijk onderdeel van uw website. Ik begrijp wel dat ondernemers vanwege tijdgebrek zeggen dat ze er niet aan toekomen, maar het is een gemiste kans om meerdere redenen. 
 

•  Een wijziging aan uw website is aanleiding voor zoekmachines om uw website opnieuw te beoordelen. Regelmatige wijzigingen verhogen uw score, waardoor uw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. Enkel om deze reden zou het al verstandig zijn om regelmatig nieuwe content te plaatsten.
•  Nieuwe content is reden voor bezoekers om terug te keren naar uw website. Als er niets nieuws te vinden is weten de bezoekers al wat ze tegen gaan komen. Nieuw aanbod bevat een verrassingselement en omdat mensen van nature nieuwsgierig komen ze vanzelf terug als ze interesse hebben voor uw product.
•  Communiceer al uw acties via uw website. Elke keer als u een nieuwe actie of aanbieding heeft kunt u deze het best direct op uw website plaatsen. Het klinkt heel logisch, maar in veel gevallen gebeurt het niet. De aanbieding kan voor een bezoeker, die uw site al eerder heeft bezocht, een goede aanleiding zijn om tot aankoop over te gaan.
 

Kortom, het updaten van uw website is een kleine tijdsinvestering, maar het verhoogt het rendement van uw website. Heeft uw website nog geen CMS, waarmee u eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen, laat uw website dan omzetten. Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij EastEnd-Arts terecht.Artikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief