EastEnd-Arts
print

In één keer al je accounts verwijderen met JustDelete.me

Als je denkt aan de vraag op welke websites je allemaal een account hebt, zou je ze dan allemaal kunnen opnoemen? Je hebt natuurlijk je account op Facebook, Twitter, Instagram, Google en misschien nog LinkedIn of Steam, maar daar houdt het wel mee op.

Toch hebben veel mensen nog veel meer accounts op websites die ze misschien helemaal niet meer gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Adobe, of Bitly, eBay, Netflix, en zo zijn er nog veel meer diensten. Zou het niet handig zijn als er een website was die het makkelijker maakte om deze overbodige accounts te verwijderen?

JustDelete.me

Op de website JustDelete.me vind je een uitgebreid overzicht van de meest populaire websites die op het web te vinden zijn. Vervolgens wordt je via de links op de website direct naar de pagina geleidt waar je het desbetreffende account kunt verwijderen.

Staat de pagina die je zoekt niet tussen het overzicht? Via deze link kun je een nieuwe website aan de database toevoegen om JustDelete.me nog bruikbaarder te maken voor anderen!

Chrome Plugin

De website heeft ook een extensie voor je Chrome-browser. Als je op een website komt die in de database van JustDelete.me staat, verschijnt er een icoontje in de menubalk die je rechtstreeks naar de pagina brengt waar je je account kan verwijderen.

bron: computertotaal.nl


Artikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief