EastEnd-Arts
print

Nieuw YouTube-logo

  
We zagen hem al in de nieuwe Android en iPhone app maar nu heeft Google het nieuwe YouTube-logo ook doorgevoerd op zijn Facebook- en Twitter-pagina’s. Op de YouTube-website zien we het nieuwe logo echter niet want het logo is puur voor het gebruik van apps en icons.

Het nieuwe logo heeft een Windows 8 look & feel gekregen. We zagen het logo al in de nieuwe YouTube app voor Android en iPhone/iPad maar nu heeft Google het stilletjes officieel doorgevoerd. Het logo is nu ook te zien op het Facebook-profiel en Twitter-profiel van YouTube. Het logo heeft een heel licht 3d-effect in het afspeel-symbool. In het YouTUbe App-symbool zien we iets meer diepte. De 1 miljard unieke bezoeken op YouTube kriigen nieuwe logo niet zien, daar blijft het oude logo behouden. Het nieuwe logo is puur voor sociale media, apps en gebruik als pictogrammen.
 Artikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief