EastEnd-Arts
print

Nieuws & Informatie

Google Chrome gaat websites zonder HTTPS vanaf juli markeren als 'onveilig'
Chrome, de webbrowser van Google, gaat websites zonder veilige HTTPS-verbinding vanaf juli actief markeren als onveilig.
08-02-2018lees verder »

#Pandakoorts, #Trump en #onsEK: hierover twitterden we in 2017
Over welke onderwerpen is het afgelopen jaar in Nederland het meest getwitterd? De sociale berichtensite zette het op een rijtje.
05-12-2017lees verder »

Google wil tienduizend mensen inzetten om 'ongepast materiaal' te identificeren
Google heeft bekendgemaakt dat het in 2018 meer dan tienduizend mensen in dienst wil hebben om materiaal op te sporen dat zijn beleid overtreedt. De internetgigant kondigt de maatregel aan na kritiek op ongepaste YouTube-kindervideo's.
01-12-2017lees verder »

Alles wat je als marketeer moet weten over toestemming onder de AVG
Met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) krijgen consumenten meer controle over hun eigen data. Voor marketeers brengt dat een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee als het gaat om toestemming voor het verwerken van die data.
30-11-2017lees verder »

Efteling en Scheepvaartmuseum in Google Street View
Google heeft acht nieuwe Nederlandse bezienswaardigheden toegevoegd aan Street View, waaronder de Efteling en het Amsterdamse Bos.
28-11-2017lees verder »

Slim algoritme kan vervalste kunst ontdekken
Wetenschappers hebben een slim algoritme ontwikkeld dat de pennenstreken van tekenaars herkent, en vervalste werken kan ontdekken.

De onderzoekers, van het Nederlandse Atelier voor Restauratie & Research van Schilderijen (ARRS) en de Amerikaanse universiteit Rutgers, presenteren hun werk volgend jaar op een conferentie over kunstmatige intelligentie.
22-11-2017lees verder »

Google maakt AdWords advertenties 50% groter met Expanded Text Ads
In februari was het nieuws dat Google de zoekresultaten had veranderd van drie advertenties bovenaan naar vier. En nu komt de zoekgigant opnieuw met een update: Expanded Text Ads. Oftewel de grootte van de tekstadvertenties. Als adverteerder heb je straks bijna 50% meer ruimte tot je beschikking om je advertentie op te maken.
15-11-2017lees verder »

Google’s reCAPTCHA wordt onzichtbaar
“I’m not a robot!” Google’s reCAPTCHA is hét leidinggevende CAPTCHA programma op het internet. CAPTCHA betekent voluit: ‘Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart.’ Waarschijnlijk gaat er nu een lampje branden omdat je dit regelmatig tegenkomt op websites.
05-10-2017lees verder »

Aantal Nederlandse websites met beveiligde verbinding stijgt snel
Het aantal .nl-domeinen met een ssl-certificaat zat het afgelopen jaar behoorlijk in de lift. Het totale aantal sites met een beveiligde verbinding ging van 82.000 naar 390.000.
29-06-2017lees verder »

Aantal mensen dat online koopt, stagneert. Producten terugsturen wordt nationale sport
Het aantal mensen dat online producten koopt, stagneert. Maar wie online koopt, doet dat wel vaker en geeft ook steeds meer uit. Dat blijkt uit een nieuwe e-commercestudie van distributiefederatie Comeos. CEO Dominique Michel pleitte tijdens een persconferentie onder meer voor een enkel betaalplatform, in plaats van de huidige wildgroei aan betaalapps.
08-06-2017lees verder »


Meer nieuws? Bekijk ons archief

Artikelen laatste nieuwsbrief

Hierover twitterden we »
Websites met beveiligde verbinding stijgt » Google wil tienduizend mensen inzetten »
Wat je als marketeer moet weten over AVG »
AdWords advertenties 50% groter »
Efteling in Google Street View »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief