EastEnd-Arts
print

Ouders 'verjagen' kinderen van Facebook

    
Tieners maken steeds minder gebruik van Facebook, omdat hun ouders op de socialenetwerksite 'vriend' met ze willen worden. De jongeren schakelen uit schaamte voor hun opvoeders liever over naar Snapchat, WhatsApp en Twitter, blijkt uit een Britse studie.
"Ouders waren vroeger vooral bezorgd over hun kinderen die zich registreerden bij Facebook", zegt onderzoeker Daniel Miller tegen de Britse krant The
Independent.

"Nu zijn het juist de kinderen die zeggen dat hun ouders aandringen om op Facebook te blijven om daar over hun leven te berichten."

Inferieur

Nu de oudere generatie Facebook onder de knie krijgt, schakelen jongeren over op andere sites. Dit doen ze, ondanks dat velen aangeven andere sites inferieur te vinden vergeleken met de techniek die Facebook te bieden heeft.

Volgens de 16 tot 18-jarige Britten die meededen aan het onderzoek, is Facebook "dood en begraven".

bron: nu.nl
Artikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief