EastEnd-Arts
print

'Over ons' pagina vaak het best gelezen

Je kent hem vast wel, veel websites hebben hem; de ‘over ons’ pagina. Hij krijgt nog wel eens een andere titel mee, maar de essentie komt vaak op hetzelfde neer. Je vindt hier een introductie van het bedrijf en als je geluk hebt ook nog eens een korte introductie van de werknemers. Lang niet alle websites hebben deze pagina en niet op iedere website is deze relevant. Maar wist je dat deze pagina op de websites die wel een ‘over ons’ pagina hebben in veel gevallen het meest wordt gelezen?

Business-to-business
Zeker wanneer het om een business-to-business transactie gaat wil je toch ook graag weten met welke partij je in zee gaat? Is deze partij wel betrouwbaar? Wat zijn de specialiteiten? Wat hebben ze eerder gedaan? Welke uitstraling heeft het bedrijf? Allemaal vragen die bij je op kunnen komen op het moment dat je zaken gaat doen.

Betrouwbaar
Als je hier eens goed over nadenkt kun je misschien ook wel bedenken dat deze pagina een soort van bewijs is om aan te tonen dat je een betrouwbare businesspartner bent. De andere kant is dus ook, wanneer deze pagina niet beschikbaar is en wanneer andere concrete contactinformatie ook ontbreekt, dat dergelijke omstandigheden ertoe kunnen lijden dat er vraagtekens worden gezet bij de betrouwbaarheid van dergelijke ondernemingen.

Social proof
Bovenstaande informatie in acht genomen kun je je waarschijnlijk het belang van een goede ‘over ons’ pagina wel voorstellen. Het is een vorm van ‘social proof’ waarmee je kunt bewijzen een betrouwbare en transparante onderneming te hebben. Een persoonlijke tekst met foto, maar nog beter met video draagt nog eens extra bij aan de geloofwaardigheid van je bedrijf.

Heb je al een ‘over ons’ pagina op je website?


Artikelen laatste nieuwsbrief

Hierover twitterden we »
Websites met beveiligde verbinding stijgt » Google wil tienduizend mensen inzetten »
Wat je als marketeer moet weten over AVG »
AdWords advertenties 50% groter »
Efteling in Google Street View »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief