EastEnd-Arts
print

Teksten schrijven, zelf aan de slag of uitbesteden?

In bijna alle communicatie is tekst een belangrijk onderdeel. Daarom besteden wij hier in veel van onze projecten speciale aandacht aan. Een goede tekst is niet alleen een leuk verhaaltje, een goede tekst is vooral effectief. Effectief in het bereiken van haar doel.

Waarom uw teksten laten (her)schrijven?

Schrijft u wel eens een commerciële tekst? Dan zult u ongetwijfeld gemerkt hebben dat dat nog niet meevalt! Een effectieve tekst schrijven is dan ook een vak apart. Onderschat dit onderdeel niet en schakel een tekstschrijver in. Waarom?

Omdat u uw bedrijf te goed kent

Uw product en organisatie kent geen geheimen meer voor u, waardoor u wellicht te snel verzandt in het opsommen van productkenmerken en vakjargon. Een buitenstaander kijkt met andere ogen naar uw bedrijf en schrijft de teksten vanuit het perspectief van uw doelgroep.

Omdat een tekst maakt of kraakt

Een mooie website of folder is niets zonder effectieve tekst. Het zou toch zonde zijn dat wanneer er na het bouwen van een website, eindeloze zoekmachineoptimalisatie en Adwords campagnes eindelijk iemand uw website bezoekt, uw tekst leest en direct weer wegklikt omdat zijn verwachtingen niet worden waargemaakt? Laat niets aan het toeval over.

Omdat u geen tekstschrijver bent

“Ik doe die teksten zelf wel, ik kan toch schrijven?” Helemaal waar, maar dat maakt u nog geen goede tekstschrijver. Een effectieve tekst schrijven is zoals gezegd een vak apart. De grammaticale vaardigheden, het gevoel voor taal, de mensenkennis, het commerciëel inzicht en de ervaring van een professionele tekstschrijver zijn daarbij onmisbaar.
 
Artikelen laatste nieuwsbrief

Hierover twitterden we »
Websites met beveiligde verbinding stijgt » Google wil tienduizend mensen inzetten »
Wat je als marketeer moet weten over AVG »
AdWords advertenties 50% groter »
Efteling in Google Street View »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief