EastEnd-Arts
print

Twee derde van de ouders post alleen over kinderen op Facebook

Meer dan 65 procent van de ouders plaatst op Facebook alleen berichtjes over en foto’s van hun kinderen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Twee derde van de ondervraagde ouders plaatst op Facebook nooit een foto van zichzelf of nieuws over zichzelf, zo blijkt uit een Brits onderzoek onder 2.204 ouders die tenminste één kind jonger dan tien jaar hebben. Dat schrijft de Daily Mail.

Ruim 55 procent van de ouders zegt minstens een keer per week een nieuwtje over hun kind te plaatsen. Een kleine 30 procent doet dit maandelijks.

Slechts 8 procent van de ouders plaatst nooit iets over de kinderen. Ruim 80 procent van hen geeft als reden dat ze hun kinderen willen beschermen.

Vorderingen

Iets meer dan de helft van de ouders vindt het leuk om op te scheppen over de prestaties en vorderingen van hun kind. Zo’n 46 procent praat vrienden bij over alledaagse gebeurtenissen en 42 procent zoekt steun bij andere ouders.

Ruim 35 procent plaatst graag foto’s van hun kinderen en 23 procent probeert spullen te verkopen die hun kinderen niet meer nodig hebben.

De helft van de ouders denkt wel dat hun kinderen zich later zullen schamen om alle foto’s en nieuwtjes over henzelf op internet. Zo’n 66 procent zegt te zullen stoppen met het plaatsen van berichtjes als hun kind dat vraagt.

Overigens verwijdert 59 procent van de ouders regelmatig de vele berichtjes die vrienden over hun kinderen plaatsen.

bron: nu.nlArtikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief