EastEnd-Arts
print

Veldhoven Design BV wordt partner van Co & Co Solutions bv

Samen met onze partner Veldhoven Design leveren wij al jaren maatwerk op het gebied van webapplicaties. Daarnaast verzorgen zij de hosting en domeinregistraties voor ons. Met name in dat laatste vindt een verandering plaats.

Nieuwe partner

Sinds 2002 heeft Veldhoven Design BV een constante groei doorgemaakt met betrekking tot het regelen van uw hosting en domeinregistraties en is nu op een punt aanbeland waarbij er weer flink geïnvesteerd zal moeten worden in redundante infrastructuur om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen.

Veldhoven Design heeft ervoor gekozen om dit niet binnen Veldhoven Design BV te doen, maar een partner te zoeken met dezelfde pragmatische en klantgerichte aanpak, meer mankracht en met een bewezen infrastructuur.

Co & Co Solutions bv is hiervoor de kandidaat bij uitstek. Met een team van 17 gemotiveerde medewerkers leveren zij, net als Veldhoven Design BV, maatwerk (web) applicaties en bieden hosted diensten aan. Qua dienstverlening en visie een goede match!

State of the Art

Co & Co beschikt over een professioneel high availability cluster in het "State of the Art" datacenter in de (voormalige) Van Nelle fabriek, te Rotterdam. Zij hebben echter een flinke overcapaciteit en zijn op zoek naar gebruikers. Veldhoven Design BV heeft het volume in klanten, maar moet een stap maken qua infrastructuur. Een prima aanleiding voor verregaand partnerschap. Zij zien dit ook als een grote stap voorwaarts en zijn trots om hun klanten over te kunnen zetten naar dit professionele platform.

Feitelijk veranderd er voor u als klant weinig tot zelfs niets, behalve dat de betrouwbaarheid en snelheid van uw diensten er op vooruit zullen gaan. Verder zullen we onze servers binnenkort migreren naar het hostingsplatform van Co & Co. Veldhoven Design BV blijft (web) applicaties ontwikkelen en onderhouden.

Antoine Veldhoven
Veldhoven Design BVArtikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief