EastEnd-Arts
print

Wel een website, geen eigen e-mailaccount

Dit bericht is met name gericht op ondernemers en kleine ondernemingen. Wat wij tegenwoordig toch nog vaak tegenkom is dat deze ondernemers wél een eigen website hebben, maar daarnaast gebruik maken van een e-mailservice van een gratis provider zoals Hotmail, Gmail, Tele2, UPC etc. Bij deze wil ik die ondernemers graag een tip geven:
 

  

Als u al een eigen website/domeinnaam heeft, gebruik deze dan ook voor uw e-mail! 

 
In dat geval krijgt u i.p.v. ‘onderneming@gratisprovider.nl’ een e-mailadres dat er meer zo uitziet: ‘naam@onderneming.nl’. Of in een duidelijker voorbeeld, eastend@gmail.com of peter@eastend.nl. Een e-mailadres op uw eigen domeinnaam ziet er simpelweg veel professioneler uit. En u beschikt al over het domein, dus het is een kleine moeite om hier ook een e-mailadres op aan te maken/aan te laten maken.
 
Wilt u toch gewoon blijven werken met uw Hotmail, Gmail ect. omdat u dat zo gewend bent en u dat fijn vindt? Dan is het nog vrij gemakkelijk mogelijk om uw e-mail automatisch door te laten sturen naar een account van een gratis e-mailservice.
 
Heeft u nog geen e-mailadres op uw eigen domeinnaam? Gebruik deze tip dan om uw onderneming verder te professionaliserenArtikelen laatste nieuwsbrief

Hierover twitterden we »
Websites met beveiligde verbinding stijgt » Google wil tienduizend mensen inzetten »
Wat je als marketeer moet weten over AVG »
AdWords advertenties 50% groter »
Efteling in Google Street View »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief