EastEnd-Arts
Onze mogelijkheden liggen van briefpapier tot internet en van logo's tot een unieke huisstijl meer informatie ?
print

Domeinnaamregistraties & Hosting

Om uw site makkelijk bereikbaar te maken is het sterk aan te raden één of enkele domeinnamen te registreren. Het adres van uw website wordt dan www.uwdomein.nl in plaats van een IP nummer als 123.45.108.159.
Daarnaast heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid te e-mailen via alle mogelijke emailadressen die met uw domeinnaam gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld info@uwdomein.nl, prive@uwdomein.nl, etc.
 

Meerdere domeinnamen?

Soms kan het aantrekkelijk zijn meerdere domeinnamen te registreren. Onder andere wanneer uw bedrijf bestaat uit meerdere takken, of wanneer u de naam van uw producten specifiek wilt gebruiken op internet. Bij de registratie van domeinnamen geldt 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Ook wanneer u niet van plan bent op korte termijn internetactiviteiten te ontplooien kan het dus toch raadzaam zijn uw naam vast te leggen. Er zijn immers 'domeinkapers' actief, die KvK-registers nalopen op niet geregistreerde handelsnamen, om deze vervolgens voor grof geld te verkopen. 

Registratie

Met het registratiereglement voor .NL domeinnamen zijn er weinig beperkingen meer voor iemand om een .NL-domeinnaam aan te vragen. Particulier of bedrijf, waar ook ter wereld woonachtig of gevestigd kan een .NL-domeinnaam aanvragen. Omdat iedereen een .NL-domeinnaam kan laten registreren, is de eis voor het opgeven van een Kamer van Koophandelnummer, of een ander door SIDN erkend register, niet van toepassing. 


Domeinnaamregistraties & Hosting

Webhosting

Hosting is de verhuur van schijfruimte op internet. Simpel gezegd is het internet niets anders dan een netwerk van miljoenen computers (servers), die continue met elkaar zijn verbonden. Wanneer u een website op internet wilt plaatsen moet deze 24/7 (24 uur per dag, 7 dagen per week) 'online' zijn. Dit is alleen mogelijk wanneer u schijfruimte op een server huurt waaraan uw domeinnaam wordt gekoppeld. 
 

Registratie & Hosting

Weliswaar horen domeinnaam­registraties en hosting niet tot onze primaire activiteiten, wij kunnen u wel, als reseller, adviseren en eventueel ook registreren of verhuizen.

Registratie & Hosting

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen.