EastEnd-Arts
print

Even voorstellen

EastEnd-Arts is een ontwerp-bureau samengesteld uit een aantal (freelance werkende) grafische ontwerpers uit verschillende disciplines. Als klein kantoor zijn onze overhead kosten extra laag, waardoor we zeer goed kunnen concurreren tegen de bekende ontwerp-bureaus terwijl wij dezelfde mogelijkheden bieden (qua kennis en kwaliteit) ­in de grafische vormgeving.

Wensen

Sterker nog: nu kritischer naar de kosten gekeken wordt ontdekken steeds meer bedrijven dat de kleinere ontwerp-bureaus hetzelfde (en beter) werk kunnen leveren tegen een aanzienlijk lager tarief. Een groot verschil is dat wij bij EastEnd-Arts geen van-negen-tot-vijf-uur-baan hebben, maar een "drive" bezitten om iets te creëren en net zo lang doorgaan totdat alles aan uw wensen voldoet.

Mogelijkheden

Wij zijn sinds 1996 actief op het internet en wij hebben onze sporen ruimschoots verdiend. In 2001 zijn wij ons nog verder gaan specialiseren in de vele mogelijkheden die internet ons biedt. Sinds 2021 zijn wij gevestigd in Capelle a/d IJssel en werken met een enthousiast team dat zich dagelijks bezighoudt met alle facetten van vormgeving, drukwerk en webdesign. Wij werken voor diverse bedrijven en instellingen, zoals industrie, midden- en kleinbedrijf, retailers, non-profit organisaties en de overheid. Bekijk onze portfolio eens om enkele voorbeelden van ons werk te zien.

Betaalbaar

Wij bieden betaalbare, aantrekkelijke en effectieve websites. Daarnaast ontwerpen wij onder andere advertenties, folders, visitekaartjes, uitnodigingen en nieuws­brieven. Wij kunnen ook uw drukwerk verzorgen. Kortom: onze mogelijkheden liggen van briefpapier tot internet en van logo's tot een unieke huisstijl. Natuurlijk gebruiken wij veel van de materialen die u al voorhanden heeft, zoals brochures, visitekaartjes, etc. zodat uw bedrijfs imago behouden blijft.
Based in Rotterdam, Holland, we design for the world.
 

Alles onder 1 dak 
Wij beschikken over een zeer uit­ge­breid net­werk van tekst­schrijvers, foto­grafen, illu­stra­toren, vorm­ge­vers, specialisten en deskun­digen.
Daarmee bieden wij onze opdracht­­gevers full-service.
PR Projects
Daarnaast heeft EastEnd-Arts een samen­werkings­verband met PR Projects.