EastEnd-Arts
print

Nieuws & Informatie

Miljoen Nederlanders wissen Facebook-app in jaar tijd
Meer dan een miljoen Nederlanders zouden in het afgelopen jaar de Facebook-applicatie van hun telefoon verwijderd hebben, zo blijkt uit onderzoek. Ook het aantal Nederlanders dat de Messenger-app heeft geïnstalleerd, is gedaald.
01-12-2018lees verder »

Wanneer gebruik je e-learning?
In je omgeving zie je meer en meer bedrijven die hun medewerkers trainen door middel van e-learning. Je aarzelt al enige tijd over het gebruik van e-learning, maar je houdt nog vast aan klassikale training. Klassikaal trainen voelt veilig.
30-11-2018lees verder »

Bitcoin bestaat tien jaar
Er zijn inmiddels tien jaar verstreken sinds de publicatie van het whitepaper over bitcoin. Sindsdien is de wereld getuige geweest van de pieken en dalen van het cryptogeld. Zowel voor- als tegenstanders erkennen de impact van bitcoin.
31-10-2018lees verder »

Firefox stopt in december met ondersteuning van RSS en Atom
Als in december Firefox 64 wordt uitgebracht, ondersteunt de browser RSS niet langer. Ook zustertechnologie Atom zal niet langer ondersteund worden. Mozilla kwam tot die beslissing omdat de technieken niet genoeg gebruikt zouden worden om ze nog langer te blijven ondersteunen.
20-10-2018lees verder »

Google+ houdt op te bestaan na groot datalek
Google stopt met zijn sociale netwerk Google+ voor consumenten. Dit bracht het bedrijf maandag naar buiten, direct nadat bekend was geworden dat door een lek de gegevens van zo’n half miljoen gebruikers mogelijk waren in te zien door buitenstaanders.
09-10-2018lees verder »

Google viert twintigste verjaardag
Google bestaat donderdag twintig jaar. Op 27 september 1998 werd de zoekmachine opgericht door twee studenten van Stanford University in Californië. Google is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot veel meer dan een zoekmachine.
27-09-2018lees verder »

Google vernieuwt ontwerp internetbrowser Chrome
Google heeft het ontwerp van zijn internetbrowser Chrome vernieuwd. Ook voegt het bedrijf enkele nieuwe functies toe, waardoor het gebruik eenvoudiger moet worden.
05-09-2018lees verder »

Google Chrome gaat voortaan waarschuwen voor onveilige sites zonder slotje
Webbrowser Chrome gaat gebruikers voortaan waarschuwen als ze een website zonder een https-slot bezoeken. Daarmee hoopt Google websitemakers aan te sporen om hun sites te beveiligen.
25-07-2018lees verder »

Kwart Nederlandse websites gebruikt onveilige verbinding
Meer dan een kwart van de websites in Nederland maakt geen gebruik van een veilige verbinding. De sites hebben geen SSL-certificaat, te herkennen aan een groen slotje en een adres dat met HTTPS begint.
14-07-2018lees verder »

Nieuwe privacywet aanvankelijk minder streng voor kleine organisaties
Kleine Nederlandse organisaties die na invoering van de nieuwe privacywet nog niet aan de regels voldoen, krijgen in het begin niet direct boetes. Dat zegt minister Sander Dekker van Rechtsbescherming, schrijft de NOS.
24-05-2018lees verder »


Meer nieuws? Bekijk ons archief

Artikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief