EastEnd-Arts
print

Google vernieuwt ontwerp internetbrowser Chrome

Google heeft het ontwerp van zijn internetbrowser Chrome vernieuwd. Ook voegt het bedrijf enkele nieuwe functies toe, waardoor het gebruik eenvoudiger moet worden.

De vernieuwde webbrowser is te zien op desktops en iOS en Android, de besturingssystemen voor smartphones, maakt Google bekend op zijn blog.

Een van de nieuwe functies is dat Chrome nu in staat is zelf wachtwoorden voor online diensten te verzinnen. Daarmee wil Google voorkomen dat gebruikers zwakke wachtwoorden gebruiken of wachtwoorden hergebruiken. De wachtwoorden worden opgeslagen binnen de browser.

Ook is de adresbalk vernieuwd. De balk geeft nu direct antwoord op bepaalde zoektermen, zonder dat de gebruiker de zoekterm daadwerkelijk invoert. Het gaat bijvoorbeeld om weersinformatie en vertalingen.

Daarnaast biedt Google gebruikers meer mogelijkheden om Chrome te personaliseren. Zo kunnen gebruikers een foto als achtergrond instellen. Ook kan een nieuw tabblad gebruikt worden om snelkoppelingen naar websites te beheren.

bron: nu.nlArtikelen laatste nieuwsbrief

Bitcoin bestaat tien jaar »
Google+ houdt op te bestaan »
Wanneer gebruik je e-learning? »
Nederlanders wissen Facebook-app »
Firefox stopt ondersteuning RSS en Atom »
 

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief