EastEnd-Arts
print

Nieuws & Informatie

Google stopt met groen slotje voor veilige websites in Chrome
Google stopt in september met het 'groene hangslotje' voor veilige websites in zijn browser Chrome. Het groene icoon en het woord "veilig" in de adresbalk worden vervangen door een grijs slotje.
18-05-2018lees verder »

Klaar voor de AVG?
EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.
30-04-2018lees verder »

Mag ik onder de AVG mijn bestaande klanten direct marketing sturen per e-mail, sms of app?
Ja, dat mag. U mag uw eigen, bestaande klanten digitale direct marketing sturen met aanbiedingen voor andere, vergelijkbare producten of diensten. Bijvoorbeeld per e-mail, sms of app. Uw klanten hoeven daarvoor niet eerst toestemming te geven.?
18-04-2018lees verder »

Verslaafd aan onze smartphone
ZET DAT DING UIT!

De smartphone is voor de één een noodzakelijk kwaad, voor de ander de levensader naar de buitenwereld. Maar afscheid nemen van dit stukje techniek kunnen we niet meer. Met het gevolg dat we massaal lijden aan technostress.
25-03-2018lees verder »

Waar je privacy statement volgens de AVG aan moet voldoen
Onder de AVG heb je een verantwoordings- en informatieplicht. Dit betekent dat je moet kunnen aantonen dat je mensen duidelijk informeert zodra je hun persoonsgegevens verwerkt.
13-03-2018lees verder »

IP-adressen verbergen in Google Analytics
De privacywetgeving stelt strenge eisen aan het bijhouden van webstatistieken. Google Analytics is één van de veiligste producten, maar het is aan te bevelen om in ieder geval nog één extra maatregel te nemen; het verbergen of anonimiseren van IP-adressen.
10-03-2018lees verder »

Vijf tips om je LinkedIn-profiel te verbeteren
Het oude vertrouwde cv en visitekaartje worden langzaam maar zeker vervangen door LinkedIn. Bedrijven en recruiters struinen het sociale netwerk af, op zoek naar jong talent en professionals.
08-03-2018lees verder »

Wat is een verwerkersovereenkomst?
Hiermee regel je dat die derde partij zorgvuldig met de persoonsgegevens omspringt. En zich bovendien netjes houdt aan de afspraken die jij met de betrokkenen daarover gemaakt hebt.
02-03-2018lees verder »

Nederlands bedrijf aangeklaagd wegens domeinnaamfraude
Het in Amsterdam en Heerhugowaard gevestigde Trademark Office wordt door een groep van ruim dertig ondernemers aangeklaagd wegens domeinnaamfraude.
02-03-2018lees verder »

Is jouw website klaar voor de nieuwe AVG privacy wet?
De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Voor alle lidstaten in de EU gelden dan dezelfde regels op het gebied van privacy. Voor websites heeft deze nieuwe regelgeving grote gevolgen.
01-03-2018lees verder »


Meer nieuws? Bekijk ons archief

Artikelen laatste nieuwsbrief

Privacy statement volgens de AVG »
Is je website klaar voor de AVG? »
Google gaat HTTP markeren als onveilig »
Wie ervaart meeste social media stress? »
5 tips om je LinkedIn-profiel te verbeteren »

De wet AVG

EastEnd-Arts is geen juridisch bureau. We hebben ons verdiept in de gevolgen en op basis daarvan hebben we enkele artikelen geplaatst om onze klanten op weg te helpen met deze wetgeving. Vraag voor zekerheid advies van een specialist.

Meer over AVG in ons NIEUWS »

Onze Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij EastEnd-Arts en de voor u rele­vante informatie op het gebied van internet.

Eastend nieuwsbrief