NIEUWSBRIEF EASTEND ARTS
 
 
Datum: 08-12-2015  
Nieuwsbrief EastEnd-Arts nr 2015-4 

Via deze weg houden wij onze relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen EastEnd-Arts en publiceren de meest relevante informatie op het gebied van internet. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips en belangrijke mededelingen en verschijnt 4 keer per jaar in de eerste helft van de maanden maart, juni, september en december.

    Sluitingsperiode

Rond de feestdagen zijn wij gesloten, van maandag 21-12-2015 tot en met maandag 04-01-2016. Daarna staan wij voor u weer paraat!
Voor dringende zaken welke in deze sluitingsperiode vallen, wordt u via ons telefoonnummer 010 420 02 77 verder geleid naar het mobiele nummer van een van onze partners.

    Waarom je een contentkalender moet hebben

Al ooit van een contentkalender gehoord? Weet jij al wat je op het einde van deze maand gaat delen op je website of welke blogpost volgende week klaar moet zijn? Dankzij een contentkalender kan je het overzicht bewaren over welke content wanneer klaar moet zijn! Lees verder »

    Welke vragen beantwoordt een goede homepagina?

De homepagina van een website is een belangrijke pagina om bezoekers op te vangen en op weg te zetten naar datgene wat ze zoeken. Op welke vragen moet een goede homepagina een antwoord bieden? Lees verder »

Wist u dat?

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, vormgevers, specialisten en deskundigen.
Naast het ontwerpen en realiseren van aantrekkelijke en effectieve websites ont­werpen wij ook advertenties, folders, visitekaartjes, nieuwsbrieven, en andere communicatieve uitingen.
Kortom: one stop shopping.

  

Wij helpen u bij de keuze en het inzetten van de juiste communicatiemiddelen.


    Vijftien procent Nederlanders kwam in aanraking met online criminelen
In het afgelopelopen jaar kwam 15 procent van de Nederlanders in aanraking met online criminaliteit. Dat blijkt uit een onderzoek van antivirusmaker Norton. Daarmee merken Nederlanders minder van internetcriminelen dan de rest van de EU: in de rest van Europa kwam gemiddeld 27 procent in aanraking. Lees verder »

    Nieuwe Google Penguin update (4.0?) doorgeschoven naar begin volgend jaar
 

De laatste Penguin Update dateert alweer van oktober vorig jaar (2014). Google gaf eerder aan dat de nieuwste update eind dit jaar zou verschijnen. Volgens Searchengineland wordt de lanceerdatum doorgeschoven naar volgend jaar. Lees verder »

    Waarom delen we zoveel online?

Wat is die drang die we voelen om van alles en nog wat over onze dagelijke beslommeringen te delen? Is het omdat we onszelf zo interessant vinden of omdat er nou eenmaal zoveel uitlaatkleppen zijn (Facebook, Twitter, Instagram etc. etc.) en technische snufjes (smartphone, tablet, laptop) dat je bijna niet anders kan? Lees verder »

En tot slot. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016


  

EastEnd-Arts - Satijnbloem 57 - 3068 JP Rotterdam - Tel. (010) 420 02 77 - www.eastend-arts.nl