NIEUWSBRIEF EASTEND ARTS
 
 
Datum: 06-12-2016  
Nieuwsbrief EastEnd-Arts nr 2016-4 

Via deze weg houden wij onze relaties regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen EastEnd-Arts en publiceren de meest relevante informatie op het gebied van internet. Onze nieuwsbrief is een mix van interessante nieuwtjes, tips en belangrijke mededelingen en verschijnt 4 keer per jaar in de eerste helft van de maanden maart, juni, september en december.

    Sluitingsperiode
Rond de feestdagen zijn wij gesloten, van vrijdag 23-12-2016 tot en met vrijdag 06-01-2017. Daarna staan wij voor u weer paraat!
Voor dringende zaken welke in deze sluitingsperiode vallen, wordt u via ons telefoonnummer 010 420 02 77 verder geleid naar het mobiele nummer van een van onze partners.

    The Internet of Things: gevaarlijk slim
We staan aan de vooravond van een nieuw internettijdperk: The Internet of Things, een netwerk waarop dingen zijn aangesloten in plaats van mensen. Honderd miljarden dingen zullen straks met elkaar verbonden zijn. Alles kan in de gaten gehouden worden. Maar is dat wel zo slim? Lees verder »
 

    Politie waarschuwt voor malafide webshops tijdens feestdagen
De politie waarschuwt internetgebruikers voor malafide webshops die met name rond de feestdagen actief zijn en als doel hebben om mensen op te lichten. Vaak gaat het om webwinkels die populaire producten verkopen, zoals spelcomputers, foto-, film- en audioapparatuur... Lees verder »

Wist u dat?

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, vormgevers, specialisten en deskundigen.
Naast het ontwerpen en realiseren van aantrekkelijke en effectieve websites ont­werpen wij ook advertenties, folders, visitekaartjes, nieuwsbrieven, en andere communicatieve uitingen.
Kortom: one stop shopping.

  

Wij helpen u bij de keuze en het inzetten van de juiste communicatiemiddelen.


    Nederlanders internetten vaker mobiel
Nederlanders zijn de afgelopen twee jaar meer gaan internetten en die stijging is vooral aan smartphones te danken. Uit een rapport van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) blijkt dat we in 2016 gemiddeld zo'n 40 uur per maand internetten op een mobieltje. Lees verder »

    Nep-nieuws op internet ook in Nederland potentieel gevaarlijk
"De Republikeinen zijn de domste kiezers van Amerika." Was getekend, Donald Trump in 1998. De uitspraak werd massaal gedeeld op internet in aanloop naar de presidentsverkiezingen, en veel mensen geloofden erin. Tot het tegendeel bleek: het was nep-nieuws. Een hoax. Lees verder »

    Bijna helft wereldbevolking is online aan het einde van 2016
Aan het einde van 2016 zal bijna de helft van de wereldbevolking toegang hebben tot internet. Dat komt doordat de prijzen van het gebruik dalen en mobiele netwerken steeds verder worden uitgebreid. Lees verder »

  KERSTVERHAAL

Jip en Janneke kijgen een website.
Lees verder »

  

En tot slot... Wij wensen u hele fijne feestdagen
en een voorspoedig 2017  

EastEnd-Arts - Satijnbloem 57 - 3068 JP Rotterdam - Tel. (010) 420 02 77 - www.eastend-arts.nl