EastEnd-Arts
print

One stop shopping

EastEnd-Arts is dé one-stop-shop op het gebied van communicatie en ontwerp. Wij hebben alle disciplines in huis om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Onze mogelijkheden liggen van briefpapier tot internet en van logo's tot een unieke huisstijl.

Multimedia- en webdesign

De online representatie van uw bedrijf is essentieel voor geslaagde marketing. EastEnd-Arts staat voor betaalbare, aantrekkelijke en effectieve websites. Op basis van een duidelijke online strategie bedient u uw doelgroep. We zijn gespecialiseerd in webdesign, webstrategie, zoekmachine-optimalisatie (SEO), en contentmanagement­systemen (CMS).

Grafische vormgeving

Om op te vallen in uw branche, moet u zich onderscheiden. Onze grafische vormgeving is zakelijk, helder en opvallend anders. Denk hierbij aan periodieken, brochures, folders, advertenties, posters, spandoeken, kalenders, specials, etc. 

Tekstschrijven

EastEnd-Arts zorgt voor vlotte en effectieve teksten. Onze tekstschrijvers weten precies hoe u uw doelgroep aanspreekt en uw boodschap duidelijk overbrengt. EastEnd-Arts schrijft teksten voor elk doel, elk medium en elke doelgroep. Of het nu gaat om een online campagne of een brochure. Schrijven voor het web is immers heel wat anders dan schrijven voor print. 

Fotografie

Onze omgeving is sterk visueel gericht. Een foto communiceert en kan de lezer een verhaal in trekken. Het vormt ook een brug naar uw huidige en toekomstige klanten. Foto's ondersteunen uw presentatie of uw bedrijf of product in een folder of brochure. EastEnd-Arts kan uw bedrijfsproces, producten, werkplek of -ruimte professioneel vastleggen.

Drukwerk

Of u nu een kleine hoeveelheid naamkaartjes wilt, of dozen vol flyers, voor elke gewenste hoeveelheid bieden we een passende oplossing. Folders, briefpapier, stickers, posters, spandoeken, enz. Er is meer mogelijk dan u weet.  

Alles onder 1 dak 
Wij beschikken over een zeer uit­ge­breid net­werk van tekst­schrijvers, foto­grafen, illu­stra­toren, vorm­ge­vers, specialisten en deskun­digen.
Daarmee bieden wij onze opdracht­­gevers full-service.
PR Projects
Daarnaast heeft EastEnd-Arts een samen­werkings­verband met PR Projects.