EastEnd-Arts
print

Drukwerk

Drukwerk valt of staat bij de juiste keuze van factoren. Om visueel materiaal, zoals een folder, brochure of visitekaartje mooi en hoogwaardig te maken zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Keuzes uit tal van verschillende papiersoorten en -formaten, kleurencombinaties en -codes, verschillende manieren van drukken en printen, afwerken en verpakken. Kennis is hierbij essentieel.
 

Een vak apart

Drukwerk is een vak apart. Een goede drukker is niet geschikt voor elke opdracht en een voordelige drukker heeft niet voor elke opdracht de beste prijs. Vaak zijn het kleine aanpassingen in de opdracht of de selectie van de juiste drukker die een wereld van verschil maken.

Voor kwalitatief drukwerk tegen de scherpste prijs heeft u expertise nodig. Evenals kennis over hoe drukwerk het beste geproduceerd wordt, hoe het anders zou kunnen en welke voordelen u daarmee behaalt. 
In ons netwerk hebben we die kennis en denken voortdurend met u mee.

 

Passende oplossing

Of u nu een kleine hoeveelheid naamkaartjes wilt, of dozen vol flyers, voor elke gewenste hoeveelheid bieden we een passende oplossing. Folders, briefpapier, stickers, relatiegeschenken, enz. Er is meer mogelijk dan u weet.
We bespreken graag uw wensen en bieden een juiste oplossing, passend bij uw budget.

Totaal concept

Met het hele traject kunnen wij u van dienst zijn. Of u nu als startende ondernemer met een klein budget komt. Of dat u na al die jaren toe bent aan een "nieuw jasje". Alles kan.

Fotografie

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaal fotograferen van producten, zowel klein als groot. Voor de kleine producten maken we gebruik van een opnametafel. 

Productfotografie

Voor de grotere formaten gebruiken we een achterwand.

In onze studio verzorgen wij ook beeldbewer­kingen, zoals het vrijstaand maken van producten, opmaken van brochures in Photo­shop/Illustrator/InDesign en afgeleverd in het goede formaat. Klaar om aan de drukker te sturen.