EastEnd-Arts
Onze mogelijkheden liggen van briefpapier tot internet en van logo's tot een unieke huisstijl meer informatie ?
print

Onderhoud

Vaak vergeten maar zeer belangrijk is het onderhoud van de website. Een website is nooit af, want een niet onderhouden website is een niet bezochte website. Het is mogelijk de website zo te ontwerpen dat de opdrachtgever dat betrekkelijk eenvoudig met behulp van een CMS zelf kan doen.

De grootste moeilijkheid is echter niet het technische aspect van het onderhoud, maar vooral het verzamelen van de informatie die moet worden geactualiseerd. Het kan zeer aantrekkelijk zijn het onderhoud door een partij buiten het eigen bedrijf te laten verzorgen, om te voorkomen dat het intern 'blijft liggen'.

De voordelen van een contract even op een rijtje: 

Een vast bedrag

Door een vast bedrag per jaar zijn de kosten eenvoudig in de hand te houden en is er de zekerheid dat de website/-applicatie goed blijft draaien. Geen slechtere reclame dan een website die niet goed werkt of waarop alleen oude of niet correcte informatie staat of waarvan links en andere functies niet werken. 

Updates buiten de organisatie

Het initiatief ter verbetering of voor het updaten van de website wordt buiten de organisatie geplaatst waardoor voorkomen wordt dat de noodzakelijke updates of aanvullingen “nog wel een keer komen”. Dit effect wordt meestal nog versterkt doordat de techniek een belemmering vormt. 

Controle op techniek

Ook de techniek van een website wordt buiten de organisatie gehouden. Meestal is de kennis hiervan betrekkelijk gering, waardoor de site bijvoorbeeld langzamer wordt, de vormgeving inconsistent wordt of er verschillend uit gaat zien in andere browsers of besturingssystemen. Het risico bestaat dat de in de loop van de tijd noodzakelijke verbeteringen niet worden doorgevoerd of niet goed worden getest.
Testen onder verschillende besturingssystemen

Testen onder verschillende besturingssystemen

Een goed voorbeeld van dat laatste is dat EastEnd-Arts al zijn websites test onder verschillende besturingssystemen (Windows, Mac) met uiteenlopende browsers (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome) en verschillende versies. Zo heeft u de zekerheid dat u geen bezoekers (klanten!) misloopt omdat zij een andere browser gebruiken dan u.EastEnd-Arts


 
EastEnd-Arts


 
EastEnd-Arts