EastEnd-Arts
Onze mogelijkheden liggen van briefpapier tot internet en van logo's tot een unieke huisstijl meer informatie ?
print

Prijzen

Eigenlijk is het niet goed mogelijk vooraf een indicatie van de te verwachten kosten te geven. Omdat EastEnd-Arts alleen ontwerpt naar de wensen van de opdrachtgever, zult u begrijpen dat niet één website hetzelfde is. De opmaak per pagina kan zelfs al heel verschillend zijn, zodat er ook nooit één prijs per pagina afgesproken kan worden.
Op de volgende pagina kunt u gebruik maken van onze on-line kostengenerator om op die manier een idee te krijgen van wat u kunt verwachten.
Wilt u meer informatie, dan kunt u ons altijd bellen, mailen of faxen.

Low budget

Als u een eenvoudige site wilt zonder onnodige extra's kunt u bij EastEnd-Arts al een professionele website laten maken vanaf € 499,-. Dat is inclusief een fraai ontwerp volgens de huisstijl van uw organisatie, ongeveer vijf pagina's (incl. foto's) en een contactformulier.

Bij EastEnd-Arts kunt u al een professionele website laten maken vanaf € 400,-

Eén beeld zegt meer …

Beeldmateriaal voor drukwerk of internet bepalen voor een heel groot deel de indruk die u bij de bezoeker achter­laat. Wees heel kritisch over uw beschikbare beeldmateriaal en vraag bij twijfel ons advies.

Maken of uit stock?


De kwaliteit van stockfotografie is de laatste jaren enorm geste­gen en selecteren en bestellen is met behulp van internet zeer een­voudig. Naast een flinke kos­tenbesparing heeft u het voor­deel dat u van te voren precies weet wat u krijgt.

EastEnd-Arts geeft u een vak­kundig advies en helpt u bij de juiste selectie en bewerking. Wij helpen u het juiste plaatje te vinden bij de boodschap die u wilt overbrengen.