EastEnd-Arts
Onze mogelijkheden liggen van briefpapier tot internet en van logo's tot een unieke huisstijl meer informatie ?
print

Webapplicaties/CMS

Naast het ontwerpen van websites "bouwen" wij ook applicaties die aan uw site toegevoegd kunnen worden. Te denken valt aan: nieuws, weblog, gastenboek, elearning, webwinkel, etc.
Dit "bouwen" is eigenlijk een stuk programmeren welke wij, afhankelijk van uw wensen, in eigen beheer uitvoeren. Geen onnodige toevoegingen, maar alleen de applicaties die u wenst. Daarnaast bieden wij de EastEnd Content Manager aan: een in eigen beheer ontwikkeld content management system.
 

Wat is content management?

Content management is het gestructureerde beheer van alle elementen op een site. Een internetsite bestaat al gauw uit honderden elementen: tekst, afbeeldingen, geluid, producten, etc. Deze elementen bij elkaar worden de 'content' van een site genoemd. De content moet regelmatig onderhouden worden, want een bezoeker verwacht een actuele site. Om het actueel houden van een site te vergemakkelijken biedt EastEnd-Arts een, op maat gemaakte, oplossing met een uitstekende prijs/prestatie­verhouding: de EastEnd Content Manager.

EastEnd Content Manager

Met de EastEnd Content Manager kunt u op eenvoudige wijze de volledige site van uw organisatie onderhouden. U kunt zelf teksten wijzigen, toevoegen en verwijderen, foto's en te downloaden bestanden plaatsen en links aanmaken. Het beheer van pagina's vindt plaats via de browser (bijv. Internet Explorer) zodat dit werkplek­onfhankelijk kan gebeuren. 

Modules

De EastEnd Content Manager bestaat uit verschillende modules die, op verzoek, toegevoegd of verwijderd kunnen worden. De basis module bestaat uit het beheer van autorisaties, nieuws, pagina's en afbeeldingen en een back-up/herstel mogelijkheid. Onze content manager is geschreven in PHP en MySQL en wij bouwen hem zoals u dat wenst. Heeft u bijvoorbeeld geen nieuwsgroepen nodig maar een artikelbestand voor uw webwinkel: geen probleem. De EastEnd content manager wordt geheel naar uw behoeften aangepast. 

What You See Is What You Get

De teksteditor is een zogenaamde WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor. De overeenkomst met Microsoft Word is dus ook groot. Ook deze editor kunnen wij aanpassen aan uw behoeften.

Opmaakmogelijkheden

De volgende opmaakmogelijkheden zijn o.a. in de EastEnd Content Manager beschikbaar:
      • aanmaken van links, zowel 'hyperlinks' als 'e-mail links'.
      • tekst opmaak: vet, schuin, onderstreept, kleur, grootte, etc.
      • het gebruik van speciale tekens (bijv. é é è ë ¿ © € )
      • alinea opmaak: centreren, uitvullen, links, rechts.
      • afbeeldingen uploaden en beheer.
      • documenten (.doc of .pdf) uploaden en beheer
      • plaatsen van afbeeldingen in de tekst (links, rechts, gecentreerd).
      • het maken van lijnen (incl. bepalen lengte en kleur). 
      • het toevoegen van subpagina's.
      • het maken van tabellen
      • beheer van het navigatie menu

EastEnd Content Mana­ger 
Om de EastEnd Content Mana­ger te gebruiken, hoeft u niet te beschikken over kennis van HTML, de opmaaktaal voor het Internet.

De gemiddelde tijd die u moet investeren in het werken met de EastEnd Content Manager ligt tussen de 30 en 60 minuten.

Vanzelfsprekend krijgt u van ons een optimale begeleiding. U zult zien dat het werken met een content manager niet moeilijk is.