EastEnd-Arts
Onze mogelijkheden liggen van briefpapier tot internet en van logo's tot een unieke huisstijl meer informatie ?
print

Zoekmachine optimalisatie

Eén van de populairste manieren om uw producten en diensten aan de man te brengen, is door goed vindbaar te zijn door zoekmachines. Het grote voordeel dat dit met zich mee brengt, is dat het een relatief kleine investering is, met een groot bereik.

Bedrijf vindt klant

Voor een advertentie in een weekblad of magazine betaalt u al snel duizenden euro’s, terwijl uw advertentie al binnen enkele weken in het ronde archief verdwijnt. Daarnaast weet u bij een oplage van 30.000 vaak niet eens hoeveel van de lezers tot uw doelgroep behoren. Met andere woorden: tijd om de rollen om te draaien!

Klant vindt bedrijf

Zoekmachine optimalisatie is een methode om uw website een stabiele factor te maken als het gaat om uw bereik. Als u iedere dag 50 bezoekers op uw website heeft, zijn dat er dus meer dan 1500 per maand. En dan nog het grootste voordeel: het zijn bezoekers die op zoek zijn naar wat u aanbiedt. Daar hebben ze u immers op gevonden.

  

Google verandert langzaam zijn algoritme om de resultaten van een zoekopdracht te tonen. Het idee achter deze verandering is dat content op kwaliteit-sites meer waarde heeft en dus hoger kan scoren.

Google verandert van strategie

Langzaam verandert Google zijn manier van werken. Daardoor weet u eigenlijk twee dingen zeker. Ten eerste zal uw website niet ineens verdwijnen nadat hij geoptimaliseerd is, omdat de veranderingen langzaam doorgevoerd worden. Ten tweede kunnen we hieruit afleiden dat het belangrijk is om eens in de zoveel tijd de website nog eens onder de loep te nemen.

Optimalisatierapport

Sinds kort is ons team aangesterkt door een zoekmachine specialist. Sinds kort kunnen wij u dus nog beter van dienst zijn bij het analyseren en verbeteren van uw website. Wij maken een compleet optimalisatierapport voor u op en laten u daarin zien wat de sterke en de zwakke punten zijn van uw website en natuurlijk wat we daar aan kunnen doen. Met behulp van dit rapport kunnen wij uw website tot in de puntjes perfectioneren als het gaat om zoekmachine optimalisatie.

Wat kost het, en nog belangrijker: wat levert het op?

Zoekmachine optimalisatie is een duurzame oplossing. In tegenstelling tot adverteren, blijft uw website goed presteren in de zoekmachines. Dat maakt het alleen maar fijn dat een optimalisatierapport slechts € 99,- kost. Mocht u aan de hand van dat rapport besluiten uw website te laten optimaliseren, worden de kosten van het optimalisatie­rapport afgetrokken van de offerte.

Wilt u wat meer informatie over hoe het zit en hoe het werkt?
Bel dan naar Eastend-Arts op 010 - 420 02 77 of stuur een e-mail naar seo@eastend-arts.nlEastEnd-Arts


 
EastEnd-Arts


 
EastEnd-Arts